Belépés
Füstölt húsos quiche karfiollal
... megborsozzuk, rászórjuk a reszelt sajtot, és 180 fokon ...
2018-09-01 23:51:59
Quinoasaláta
... csilipehellyel fűszerezzük, majd alaposan átforgatjuk. ...
2018-08-27 23:32:12
Datolyás energiagolyó
... db diónyi golyót gömbölyítünk a tenyerünkben, majd jól záródó dobozba csomagoljuk.

...
2018-08-13 23:48:09
Cukkinipalacsinta feta sajtos mártogatóssal
... díszítjük.

...
2018-08-06 23:48:07
Zöldborsós rizottó
... borsót.
A rizottót parmezánnal megszórva, bazsalikomlevéllel díszítve kínáljuk.

...
2018-06-07 23:52:46
Grillezett padlizsántekercs
... kerti grillen alumíniumtálcában sütjük oldalanként 3-4 percig. A pürét külön kínáljuk hozzá.


|...
2018-05-29 23:22:02
Sós karamellás-diós pite
... félretett 2 ek dióval.



Megjegyzés

Recept és fotó: GEFU / TrendXpress
MME
FAZEKAS KIRA
Főszerkesztő

A sóvirág (fleur de sel) finomítatlan tengeri só, amit a séfek az elkészült ételek ízének nemesítésére használnak. Kevesebb kell belőle, mint a fi...
2018-05-28 23:36:44
Szőlős rétes
... majd gyenge tűzön, állandóan kevergetve sűrűbbre főzzük...
2018-05-16 23:07:15
Karfiolos rizottó
... lereszelt sajtot. Végül ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk, és forrón tálaljuk.



FAZEKAS KIRA
Főszerkesztő

A rizottó akkor lesz krémes és finom, ha mindig hagyjuk a folyadékot elpárologni, majd kis adagokban öntjük fel az újabb és újabb adag folyadék...
2018-05-10 23:40:15
Francia citromtorta (Tart au citron)
... beleöntjük a citromos krémet. 190 fokon kb. 40 percig s...
2018-05-08 23:53:15
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: FAZEKAS KIRA, reszelt sajtot, rizottót parmezánnal, pürét külön, elkészült ételek, rizottó akkor, folyadékot elpárologni, citromos krémet, padlizsántekercs, padlizsantekecs, karfiolrizotto, csilipehellyel, mártogatóssal, gömbölyítünk, tenyerünkben, energiagolyó, megborsozzuk, quinoasaláta, finomítatlan, főszerkesztő, nemesítésére, citromtorta, átforgatjuk, fűszerezzük, oldalanként, trendxpress, mindmegette, parmezánnal, csomagoljuk, elpárologni, karamellas, beleöntjük, zöldborsós, karamellás, folyadékot, kevergetve, grillezett, karfiollal, használnak, megjegyzés, díszítjük, megszórva, adagokban, félretett, lereszelt, karfiolos, állandóan, elkészült, megsózzuk, rászórjuk, rizottót, citromos, alaposan, sűrűbbre, datolyás, tálaljuk, kínáljuk, kevesebb, folyadék, díszítve, rizottó, reszelt, francia, fazekas, grillen, tengeri, hagyjuk, füstölt, dobozba, szerint, sóvirág,
© 2013 TVN.HU Kft.