|
|
|
... megborsozzuk, rászórjuk a reszelt sajtot, és 180 fokon ... |
2018-09-01 23:51:59 |
|
|
|
|
|
|
... csilipehellyel fűszerezzük, majd alaposan átforgatjuk. ... |
|
2018-08-27 23:32:12 |
|
|
|
|
|
|
... db diónyi golyót gömbölyítünk a tenyerünkben, majd jól záródó dobozba csomagoljuk.
... |
2018-08-13 23:48:09 |
|
|
|
|
|
|
... díszítjük.
... |
|
2018-08-06 23:48:07 |
|
|
|
|
|
|
... borsót.
A rizottót parmezánnal megszórva, bazsalikomlevéllel díszítve kínáljuk.
... |
|
2018-06-07 23:52:46 |
|
|
|
|
|
|
... kerti grillen alumíniumtálcában sütjük oldalanként 3-4 percig. A pürét külön kínáljuk hozzá.
|... |
2018-05-29 23:22:02 |
|
|
|
|
|
|
... félretett 2 ek dióval.
Megjegyzés
Recept és fotó: GEFU / TrendXpress
MME
FAZEKAS KIRA
Főszerkesztő
A sóvirág (fleur de sel) finomítatlan tengeri só, amit a séfek az elkészült ételek ízének nemesítésére használnak. Kevesebb kell belőle, mint a fi... |
2018-05-28 23:36:44 |
|
|
|
|
|
|
... majd gyenge tűzön, állandóan kevergetve sűrűbbre főzzük... |
2018-05-16 23:07:15 |
|
|
|
|
|
|
... lereszelt sajtot. Végül ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk, és forrón tálaljuk.
FAZEKAS KIRA
Főszerkesztő
A rizottó akkor lesz krémes és finom, ha mindig hagyjuk a folyadékot elpárologni, majd kis adagokban öntjük fel az újabb és újabb adag folyadék... |
2018-05-10 23:40:15 |
|
|
|
|
|
|
... beleöntjük a citromos krémet. 190 fokon kb. 40 percig s... |
2018-05-08 23:53:15 |
|
|
|
|